Winkelen

Noordwijkerhout heeft een knus centrum waar u een verscheidenheid aan winkels aantreft. Van grote ketens tot speciaalzaken, waardoor het leuk is om ons centrum te bezoeken.  Het merendeel van de winkels bevindt zich in het centrum rondom de witte kerk.

Ook in het buurtschap De Zilk zijn er enkele winkels waaronder een supermarkt, een bakker, kapper en een grote kampeer- en camperwinkel. 

Weekmarkt

Er is elke maandag om 11.00 uur op het Marktplein een markt  tot 's middags 16.00 uur. Er staat hier een aantal kramen met o.a. stroopwafels, groente, fruit, brood, vis, noten, kleding, kaas en natuurlijk bloemen. In de zomer is er op maandag ook een leuke markt voor de toeristen. Kijk voor meer info op www.vvvnoordwijkerhout.nl en www.nov.nu

Winkeltijden en Koopzondagen

Het is voor winkels binnen de gemeente Noordwijkerhout toegestaan het gehele jaar op zondag open te zijn. Winkels kiezen zelf of ze hier wel of niet aan mee doen. Voor Noordwijkerhout geldt op zondag een koopzondag met openingstijden vanaf 12.00 uur en een sluitingstijd om 18.00 uur. Voor De Zilk geldt op zondag een openingstijd van 11.00 uur en een sluitingstijd van 18.00 uur. 

Parkeren

U kunt makkelijk bij het centrum komen om te parkeren door de parkeerroute te volgen. Er wordt gebruik gemaakt van "blauwe zones" waar u met de parkeerschijf kunt parkeren. Om het centrum zijn er diverse parkeerterreinen waar u de auto kunt parkeren en in het centrum zelf zijn er ondergrondse en bovengrondse parkeergarages. De eerste twee uur mag u hier gratis parkeren.   

Datum gewijzigd: 04-11-2016