Vrijwilligersvacaturebank

Om vraag en aanbod bij elkaar te brengen beschikt de gemeente Noordwijkerhout over een online vrijwilligersvacaturebank. Op deze vacaturebank vindt u de openstaande vrijwilligersvacatures van verenigingen en maatschappelijke organisaties uit onze gemeente of die in onze gemeente actief zijn. Zoekt u een leuke vrijwilligersfunctie? U vindt alle informatie en contactgegevens over de openstaande vrijwilligersvacatures op www.noordwijkerhout.nl/vrijwilligersvacaturebank. Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een leuke vrijwilligersfunctie? Maak dan een afspraak voor een gesprek met één van de consulenten van het Wmo Adviescentrum.

Het Adviescentrum is hét adviespunt voor al uw vragen over zorg, welzijn, werk en inkomen. Op werkdagen is het Wmo Adviescentrum telefonisch bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur via 0252 343 800. U kunt uw vraag ook stellen per e-mail naar wmo@noordwijkerhout.nl. Het spreekuur is op werkdagen tussen 10.00 en 11.00 uur in het Gezondheidscentrum Via Antiqua 23 in Noordwijkerhout.

Inwoners Geplaatst: 03-10-2017