Taalspreekuur in de bibliotheek

Wil je (beter) Nederlands leren? Of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Kom dan naar het Taalspreekuur in de bibliotheek in Noordwijkerhout. Daar kun je alles vragen over Nederlandse les, over cursussen en mensen die je kunnen helpen met de taal. Je kunt er ook vragen stellen over rekenen en over het werken met de computer.

Hoe gaat het in zijn werk

Als je naar het Taalspreekuur komt, is er iemand die samen met jou gaat kijken hoe je (beter) de Nederlandse Taal kunt leren. Misschien met hulp van een taalmaatje of door het volgen van een cursus. De bibliotheek heeft de informatie over scholen, cursussen en vrijwilligers. Ook hebben ze informatie over de kosten van een cursus of opleiding.

Voor wie is het spreekuur?

Je bent altijd welkom op het Taalspreekuur. Tijdens het spreekuur kun je gewoon binnenlopen. Je hoeft dus geen afspraak te maken. Als je al een beetje Nederlands kent of als je je taal wilt verbeteren. Als je nog geen Nederlands spreekt, ben je ook van harte welkom. Voor elk niveau zoeken medewerkers een cursus of een taalmaatje die bij je past. Je kunt ook deelnemen aan het taalcafé om je Nederlands te verbeteren.

Wanneer

Taalspreekuur: Elke week op donderdag van 15.00 tot 16.30 uur
Taalcafé: Elke week op donderdag van 15.00 tot 16.30 uur (let op: voor het taalcafé geldt er een zomerstop tijdens de schoolvakantie)

Waar

Het spreekuur en het taalcafé vinden plaats in de Bibliotheek Noordwijkerhout, Herenweg 2

Kosten spreekuur & taalcafé

Gratis

Wil je meer informatie

Wandel dan binnen bij de bibliotheek of stuur een e-mail naar taalpuntnoordwijkerhout@bibliotheekbollenstreek.nl

Inwoners Geplaatst: 26-06-2018