Met de nieuwe burgemeester bouwen aan het nieuwe Noordwijk

Namens de nieuwe gemeente Noordwijk, heten alle fracties waarnemend burgemeester mevrouw Hermans-Vloedbeld harte welkom. De acht politieke fracties hebben een positieve indruk van haar, zo blijkt uit de gezamenlijke verklaring naar aanleiding van haar benoeming.

Kennismaken

De acht politieke fracties hebben op donderdag 29 november 2018 kennis gemaakt met mevrouw (Jon) Hermans-Vloedbeld, de nieuwe waarnemend burgemeester van de gemeente Noordwijk. Bij een herindeling wordt de waarnemer aangesteld door de Commissaris van de Koning. Zoals bekend is het bij een herindeling gebruikelijk dat de Commissaris van de Koning tijdelijk een waarnemer aanstelt. Dit geeft de nieuwe gemeente de ruimte om de procedure voor de nieuwe burgemeester van Noordwijk zorgvuldig voor te bereiden.

Past prima in het profiel

De indruk van mevrouw Hermans – Vloedbeld is unaniem positief. De fracties herkennen in de voordracht het profiel dat ze eerder aan de Commissaris hebben meegeven. Namens de nieuwe gemeente Noordwijk, heten alle fracties mevrouw Hermans-Vloedbeld harte welkom.

Lees ook: Jon Hermans waarnemend burgemeester Noordwijk

Inwoners Geplaatst: 03-12-2018