Inwoners bouwen mee aan nieuwe gemeente

Ruim 600 inwoners hebben eind 2017 de enquête van de fusiegemeente Noordwijk ingevuld. 600 waardevolle bijdragen aan het opbouwen van de nieuwe gemeente.

Aandachtspunten

Door het invullen van de enquête konden de inwoners aangeven wat zij belangrijke aandachtspunten vinden bij de totstandkoming van de nieuwe gemeente Noordwijk. Waaraan de bouwers van de nieuwe organisatie wat hen betreft aandacht moeten besteden.

Wat meedenkende burgers belangrijk vinden is interessante kost. In Terugkoppeling Enquête Inwoners staat wat is aangedragen.

Binnenkort in beide gemeenteraden

De resultaten van de enquête zijn inmiddels verwerkt in de strategische visie. Hierin staan de uitgangspunten voor de nieuwe gemeente. De gemeenteraden van Noordwijk en Noordwijkerhout zijn nu aan zet. Ze bespreken de visie binnenkort. Na het politieke oordeel maken beide gemeenten het definitieve stuk snel openbaar.

Inwoners Geplaatst: 09-01-2018