Inloopbijeenkomst ‘t Zilt

Op maandag 23 april organiseren de gemeente Noordwijkerhout en Van Rhijn Projectontwikkeling een inloopbijeenkomst in De Duinpan in De Zilk over het nieuwbouwproject ’t Zilt. U kunt deze avond tussen 19.30 en 21.00 uur binnenlopen.

Tijdens deze inloopbijeenkomst kunt u zich laten informeren over het ontwerp uitwerkingsplan. Dit plan ligt momenteel ter inzage. Het uitwerkingsplan gaat over het planologisch mogelijk maken van de realisatie van 98 woningen (42 appartementen, 44 woningen en 12 twee-onder-één kap woningen). Voor het planologisch mogelijk maken van de supermarkt en detailhandel en de overige woningen werkt de gemeente aan een bestemmingsplan. U kunt daarnaast informatie krijgen over het opgestelde beeldkwaliteitsplan voor de openbare ruimte langs de Zilkerduinweg.

Typen woningen

Van Rhijn Projectontwikkeling werkt het ontwerp van de woningen in 't Zilt verder uit. Tijdens de inloopbijeenkomst worden door Van Rhijn Projectontwikkeling de verschillende typen woningen gepresenteerd.

Vragen

Heeft u vragen over het ontwerp uitwerkingsplan en het beeldkwaliteitsplan? Neem dan contact op met de gemeente Noordwijkerhout, via 0252 343 737 of ruimtelijkeordening@noordwijkerhout.nl

Voor vragen over de verkoop van de woningen kunt u contact opnemen met Van Rhijn Projectontwikkeling via 071 401 60 41.

Inwoners Geplaatst: 13-04-2018