Expositie gemeentehuis

Gaynor Arts-Bentley uit Lisserbroek exposeert tot en met 27 oktober in het gemeentehuis. De expositie bestaat uit kleurrijke realistische schilderijen en pentekeningen van bekende gebouwen uit de Bollenstreek.

Gaynor Arts-Bentley is geboren in Engeland. Tekenen en schilderen is haar passie. Vanuit haar interesse en liefde voor kunst is zij vanaf haar vroege kinderjaren begonnen met tekenen en schilderen. Intussen heeft Gaynor een eigen stijl ontwikkeld waarin zij veel aandacht heeft voor haar werken. Haar schilderijen zijn divers en realistisch. Met acryl schildert ze portretten en gebruik makend van kalligrafisch inkt maakt zij pentekeningen van huizen, portretten, dieren en ander geliefde objecten. Te zien zijn uit een deel van haar werk ,kleurrijke schilderijen van de natuur en realistische onderwerpen. Verder zijn er pentekeningen van karakteristieke huizen en bekende gebouwen uit de Bollenstreek zoals Kasteel Keukenhof , 't Huys Dever , de Agatha Kerk en de Nieuwe Kerk in Lisse te bewonderen.

Voor meer informatie over haar werken, gaat u naar www.gaynorart.nl

Inwoners Geplaatst: 05-09-2017