Dag van de mantelzorg

Op vrijdag 9 november organiseert de gemeente Noordwijkerhout een gezellige middag voor mantelzorgers ter gelegenheid van de landelijke Dag van de mantelzorg. Deze middag wordt gehouden in Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam, Pilarenlaan 4 P 1. Inloop vanaf 13.45 uur met koffie en thee. Doel van deze dag is zoveel mogelijk mantelzorgers te bereiken en in het zonnetje te zetten. Tijdens deze middag kunnen mantelzorgers even ontspannen, een mooi bloemstuk maken, creatief aan de slag gaan of een bezoek brengen aan het Melklokaal. Daarnaast is er veel ruimte voor ontmoeting met andere mantelzorgers. Echt een middag waarop mantelzorgers de zorg voor hun naaste even kunnen loslaten.

Vooraf aanmelden

Deelname aan deze dag is voor mantelzorgers gratis. Wel moet men zich vooraf aanmelden. Dit kan tot 31 oktober. Mantelzorgers die bij de gemeente bekend zijn, hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. Meer informatie over de Dag van de mantelzorg vindt u op www.noordwijkerhout.nl/mantelzorg

Wanneer bent u mantelzorger?

U bent mantelzorger als u vanuit persoonlijke betrokkenheid zorgt voor uw chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend of kennis? Wilt u ook deelnemen aan de Dag van de mantelzorg of heeft u andere vragen over uw mantelzorgsituatie? Meldt u zich dan bij het Wmo Adviescentrum.

Wmo Adviescentrum

Het Wmo Adviescentrum is hét adviespunt voor al uw vragen over zorg, welzijn, werk en inkomen. Maak een afspraak voor een gesprek met één van de consulenten. Op werkdagen is het Wmo Adviescentrum telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur via 0252 343 800. U kunt uw vraag ook stellen via wmo@noordwijkerhout.nl Het spreekuur is op werkdagen tussen 10.00 en 11.00 uur in het Gezondheidscentrum Via Antiqua 23 in Noordwijkerhout.

Inwoners Geplaatst: 09-10-2018