Alzheimercafé Teylingen/Noordwijkerhout

Veiligheid in en om het huis

Op maandagavond 9 april vindt het volgende Alzheimer café plaats in Sassembourg, Jan van Brabantweg 1 in Sassenheim. Het Alzheimer café is vanaf 19.00 uur geopend. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Aanmelden voor deze avond is niet nodig

De meeste mensen met dementie wonen nog in hun eigen woning en zijn zich onvoldoende bewust van eventueel onveilige zaken. Welke adviezen en hulpmiddelen kunnen helpen om op een veilige manier thuis te blijven wonen?

Aan de hand van een virtuele rondleiding door een “gemiddelde” woning zullen ergotherapeut Irene Verdouw en comfortinstallateur Erwin Roks laten zien wat mogelijk onveilige zaken in en om het huis zijn. Zij “nemen de bezoekers mee” en vertellen aan de hand van voorbeelden en meegebrachte hulpmiddelen (bijvoorbeeld domotica) hoe de veiligheid vergroot kan worden.

Het Alzheimer café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw C.van Noort via 06 109 181 51.

 

 

Inwoners Geplaatst: 06-04-2018