2e editie half vasten wandeling

13 maart 2016 11:11 t/m 13 maart 2016 13:00

De gemeente Noordwijkerhout stimuleert een gezonde en actieve leefstijl onder inwoners. De Sport- en Beweegcoach helpen daarbij. Samen zorgen zij voor een beweegaanbod tijdens en na schooltijd, bij de sportvereniging, in de woonomgeving of in de zorginstelling.

Op zondag 13 maart organiseren de beweegcoaches samen met Carnavalsvereniging De Keijebeijters en de wandeltak van AV-NSL de 2e editie van de half vasten wandeling. De wandeling stond in eerste instantie gepland voor 6 maart. De Noordwijkerhoutse carnavalsverenigingen zijn dan echter naar Den Bosch waar nog enkele carnavalsactiviteiten plaatsvinden.

Wat is een half vasten wandeling

De half vasten wandeling is een wandeling in de periode tussen Carnaval en Pasen. Er zijn 2 afstanden, een korte voor recreanten en een langere voor gevorderde wandelaars. Naast de wandeling worden er een aantal activiteiten georganiseerd, zoals een polonaise en een optreden van de Keientoeters.

De wandeling start om 11.11 uur vanaf de verenigingsruimte van de Keijebijters. De wandeling is gratis. Consumpties onderweg zijn voor eigen rekening. Na afloop is er een gezellig samenzijn met prijsuitreiking in de verenigingsruimte van de Keiebijters.

U wandelt toch ook mee!

Meer informatie

Beweegcoaches Noordwijkerhout, Loes van Duijvenvoorde en Andreas Niessl, 06 130 461 98, beweegcoach@noordwijkerhoutinbeweging.nl, www.noordwijkerhoutinbeweging.nl

Inwoners Geplaatst: 23-02-2016