Burgerpanel

De gemeente Noordwijkerhout wil de dialoog aangaan en inwoners meer betrekken bij de besluitvorming. Om meer inzicht te krijgen in de meningen en wensen van onze inwoners, starten wij daarom met een (online) burgerpanel. Zo weten we nog beter wat er leeft bij onze inwoners en kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening. Of u nu vaak met de gemeente te maken heeft of alleen maar af en toe. Er zijn vast zaken die u opvallen. Wij nodigen u dan ook graag uit om deel te nemen aan het burgerpanel.

Wat kunt u verwachten als panellid?

Wanneer u meedoet maakt u onderdeel uit van een vast panel. U ontvangt dan twee tot zes maal per jaar via e-mail een uitnodiging om online een korte vragenlijst in te vullen. Bijvoorbeeld over veiligheid, onderwijs, sport, uw eigen wijk, plannen van de gemeente en nog veel meer. Zo kunt u meepraten en meebeslissen over zaken die belangrijk zijn voor uw wijk, dorp en gemeente.

Hoe werkt het?

Meedoen aan het panel kost weinig tijd. U bepaalt zelf waar en wanneer u de vragenlijst invult. Uw antwoorden worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. En na afloop van ieder onderzoek informeren wij u over de uitkomsten van het onderzoek waar u aan heeft meegedaan. Zo ziet u ook hoe andere inwoners over hetzelfde onderwerp denken.

Aanmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor het panel en uw mening geven over allerlei onderwerpen die te maken hebben met gemeente Noordwijkerhout.
ยป Aanmelden als lid van het burgerpanel

Nadat u zich volledig heeft ingeschreven ontvangt u een bevestigingsmail. In deze bevestigingsmail vindt u een link naar uw persoonlijke inlogpagina. Hier krijgt u met uw zelf opgegeven wachtwoord toegang tot uw online profiel.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het Noordwijkerhout Burgerpanel, ga dan naar de veelgestelde vragen.

Datum gewijzigd: 28-11-2018